146 x 130 Volvo

VOLVO leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

VOLVO leasen?

Volvo v40Bij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Volvo. U heeft keuze uit een ruime selectie personenauto's van Volvo. Kies bijvoorbeeld uit de Volvo V40, de ruimtelijke Volvo V60 of de zeer luxe Volvo XC90.

Als u een Volvo wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Volvo leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Volvo

459 x 258 - volvo interieur

Het automerk Volvo is afkomstig uit Zweden en is latijn voor 'ik rol'. Het werd opgericht in 1924. In de beginperiode werd er slechts kleinschalig geproduceerd. Het was zelfs zo dat de auto destijds niet eens in Nederland verkrijgbaar was. De eerste Volvo die in ons land op de markt kwam was de PV 444. Volvo introduceerde deze auto in 1944.

Met de PV 444 kreeg Volvo direct het imago van degelijkheid. De auto was namelijk bijzonder solide. De 'katterug', het aflopende dak, was direct al voorzien van veiligheidsvoorzieningen die destijds niet gebruikelijk waren. In 1958 werd de katterug opgevolgd door een nog degelijker model: de Amazon. In 1959 kwam de P1800 op de markt. De combi, de 1800 ES, werd een grote hit in de Verenigde Staten.

Kenmerkend voor Volvo was en is dat de auto erg lang meegaat. Het duurde daarom zelfs tot het einde van de jaren zestig voordat er een nieuw model gepresenteerd werd. Dit nieuwe model was de Volvo 144-serie. De 240 werd later op dat type auto gebaseerd. In 1976 nam Volvo een groot belang in DAF. Als gevolg hiervan kwam een klein model, de 343, op de markt. De productie van die auto eindigde in 1991.

De Nederlandse Volvo-fabriek had ondertussen een nieuw model ontwikkeld. Dit was de 480 ES. Een auto die de basis zou vormen voor de 440 en 460. Dit waren de laatste modellen die in Nederland zijn ontworpen. Het ontwerp zou voortaan alleen in Zweden gedaan worden.
 

Nieuwe modellen

Vanaf 2019 heeft elke Volvo een elektrische aandrijving. Vanaf 2019 zal Volvo, naast de zgn. “48 Volt mild hybrids” ook 5 geheel elektrische modellen van de Zweden aanbieden, welke in China gebouwd zullen worden. Twee daarvan zullen onder het Polestar-label vallen, dat dan als apart merk fungeert. De nieuwe platforms SPA en CMA dienen als basis. Met dit SPA-model kan Volvo het opnemen tegen de Tesla Model 3 en Opel Ampera-E, met een prijskaartje van zo’n 40.000 euro.

Meer informatie over Volvo leasen

Heeft u interesse om een Volvo personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op