VW

VOLKSWAGEN leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?


Vraag een offerte aan

VOLKSWAGEN leasen?

vw up wit


Bij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Volkswagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de compacte Volkswagen Polo, de enorm populaire Volkswagen Golf, de ruime Volkswagen Touran en de zakelijke Volkswagen Passat.

Als u een Volkswagen wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Volkswagen leaseauto's zijn o.a.:

Over Volkswagen

volkswagen

Volkswagen hecht veel waarde aan een schonere leefomgeving en ontwikkelt hiertoe nieuwe technieken, materialen en een duurzame productiewijze. Volkswagen brengt steeds meer zuinige modellen op de markt. De opties op het gebied van Volkswagen lease nemen dus in rap tempo toe, zowel voor wagenparkbeheerders als berijders.Kenmerkend voor Volkswagen is BlueMotion. Dit is een ontwikkeling waarbij auto’s met een lagere luchtweerstand, langere overbrengingsverhoudingen van de versnellingsbak en banden met lagere rolweerstand garant staan voor minder brandstofverbruik en daarmee een lagere CO2-uitstoot. Naast BlueMotion is Volkswagen ook actief met ontwikkelingen op het gebied van alternatieve brandstoffen. Zo houdt Volkswagen zich bezig met het rijden op CO2 neutrale brandstof. Ook de ontwikkeling van (semi) elektrische voertuigen staat hoog bij Volkswagen op de agenda.Milieubewuste leaserijders zijn bij Volkswagen dus aan het juiste adres. De schoonste en meest duurzame brandstof voor mobiliteit is Groen Gas. Alle nieuwe Volkswagen EcoFuel auto's rijden op Groen Gas. De prijs voor deze duurzame brandstof is zodanig in de aanschafprijs verrekend dat u de eerste 90.000 kilometer CO-2 neutraal rijdt.

 

Alle modellen:

Meer informatie over Volkswagen leasen

Heeft u interesse om een Volkswagen personenauto of bedrijfswagen te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.

Neem contact op

Volkswagen bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.

Naar het Businesscenter