146 x 130 Suzuki logo

SUZUKI leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

SUZUKI leasen?

Suzuki SwiftBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Suzuki. Van het leasen van de populaire Suzuki Swift, Suzuki Celerio tot de compacte SUV Suzuki Vitara.

Als u een Suzuki wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.


Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Suzuki leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Suzuki

459 x 258 -Suzuki interieur

Het Japanse concern Suzuki is naast de productie van auto's bekend om haar motorfietsen. Het bedrijf wordt in 1909 opgericht en produceert dan weefgetouwen. Pas in 1955 rolt de eerste auto van de lopende band, de Suzulight. Een kleine auto die in Japan door haar lage prijs populair is bij het grote publiek.

Eind jaren zeventig maken we in Nederland kennis met het automerk Suzuki. Populaire modellen zijn de Suzuki Alto en de Suzuki Swift. Suzuki staat in die tijd bekend om haar compacte, leuke en handige modellen. Daarna volgen de Suzuki Vitara en de Wagon R. In 1993 begint Suzuki met de productie van auto's in Europa.

De Suzuki Swift en de Suzuki Alto hebben regelmatig een nieuw jasje gekregen en doen het nog steeds goed in Nederland. Ook de Suzuki SX 4 en de Suzuki Vitara zien we hier regelmatig rijden.

Toekomstige modellen

Suzuki is geen voorloper in het maken van elektrische auto's. Wel laat het merk zien welke kant ze op willen met de elektrisch aangedreven terreinwagen Suzuki Jimny.

Jimny - e-Survivor
De Jimny is één van de langst meelopende auto’s in de Nederlandse prijslijsten, maar zelfs deze kleine terreinwagen zal ooit een keer vernieuwd moeten worden. Met de e-Survivor concept car lost Suzuki een schot voor de boeg.

Deze SUV heeft volgens Suzuki trekjes van de Vitara en Jimny, maar dan in een nieuw jasje gegoten. De e-Survivor is ‘een SUV van de volgende generatie’. Ondanks dat is de auto gebouwd op een ‘ouderwets stevig’ ladderchassis, dat geschikt is voor het betere off-road-werk. Net als de andere recente modellen van Suzuki is de e-Survivor licht geconstrueerd. De aandrijving van het guitige studiemodel is volledig elektrisch en vindt plaats op vier wielen.

Meer informatie over Suzuki leasen

Heeft u interesse om een Suzuki personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op