146 x 130 subaru logo

SUBARU leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

SUBARU leasen?

Subaru OutbackBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Subaru. Zoals de Subaru Forester, de Subaru Impreza of de Subaru Outback.

Als u een Subaru wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Subaru leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Subaru

459 x 258 - Subaru interieur

Subaru bestaat sinds 1958 toen het met de Subaru 360 op de markt kwam. Een kleine auto zoals de meeste Japanse auto's uit die periode. Subaru was onderdeel van een groot concern met de naam Fuji Heavy Industries. Door het succes van de 360 kwam Subaru in 1966 met de Subaru 1000. Dit model was de basis voor de Subaru Leone. De Leone was de eerste Subaru die ook in Nederland te krijgen was.

Tot de introductie van de vierwielaangedreven modellen bleef Subaru een kleine autoproducent. Het succes van de Subaru's met zowel voor- als achterwielaandrijving gaf het merk vooral een goede positie in bergachtige landen. Inmiddels heeft Subaru een samenwerkingsverband met Toyota.

Elektrische auto’s

Subaru gaat elektrische varianten maken van bestaande modellen. De Japanse automaker brengt in 2018 een plug-in hybride model op de markt en in 2021 moet een volledig elektrische auto volgen.

Subaru investeert de komende jaren in de ontwikkeling van elektrische aandrijvingen. Het merk legt hierbij de focus op het elektrificeren van bestaande modellen, wat contrasteert met de strategie van andere grote autofabrikanten, die juist volledig nieuwe elektrische auto’s in ontwikkeling hebben.

Meer informatie over Subaru leasen

Heeft u interesse om een Subaru personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op