146 x 130 Smart logo

SMART leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

SMART leasen?

Smart ForTwo Cabrio


Bij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle compacte modellen van Smart.

Als u een Smart wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Smart leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Smart

459 x 258 -Smart interieur

Smart staat voor Swatch Mercedes Art en valt onder de vlag van Daimler AG. Het oorsponkelijke idee van de Smart komt van Swatch, een Zwitsers bedrijf dat vooral bekend is van haar horloges.

Toen de Smart in 1998 op de markt kwam werd de auto vooral veel ingezet als reclameauto. Al snel bleek er vraag te zijn naar de Smart als compacte stadsauto, dus kwamen er meer modellen op de markt. Naast de Smart fortwo kwamen er de fortwo cabrio, de fortwo coupe, fortwo crossblade, roadster, roadster coupe, en de forfour.

Smart Centers
Een Smart koopt u niet bij een gewone autodealer, maar in de bekende Smart Centers. Deze opvallende verkooppunten staan langs de doorgaande wegen in de grote steden. Daar ziet de voorbijganger alle Smart modellen in een grote glazen showroom boven elkaar gepresenteerd staan. Een bijzonder gezicht dat prima past bij de uitstraling en het imago van de Smart.

De Smarts worden gemaakt in Hambach (Frankrijk) behalve de ForFour. Die werd in Nederland gemaakt door NedCar in Born.

Elektrische auto’s

Smart neemt de elektrificatie van het wagenpark serieus. Het merk heeft altijd behoorlijk voorop gelopen. Al in 2007 nam Smart een testvloot van 100 auto's in gebruik in Londen. Twee jaar daarna kwam de allereerste Smart Electric Drive op de markt.

Tegenwoordig is elk model van Smart ook als elektrische auto leverbaar. Daarmee maakt Smart haar volledige modellengamma elektrisch. Het is hierdoor de enige autofabrikant ter wereld die zijn modellen aanbiedt met zowel verbrandingsmotoren als elektromotoren.

Supersnel laden

Inmiddels zijn we aanbeland bij de vierde generatie Electric Drive die in de fortwo (cabriolet) en forfour leverbaar is. De elektromotor levert 60 kW (82 pk) en 160 Nm. De compacte Smart moet daardoor in 11,5 seconden (forfour 12,7 seconden) naar 100 km/h sprinten en een top behalen van 130 km/h. Ruim voldoende voor in de stad, met een opgegeven actieradius van 160 km. De accu is vol in 45 minuten dankzij de optioneel leverbare snellader. Via het gewone stopcontact moet men overigens rekening houden met het dubbele.

Meer informatie over Smart leasen

Heeft u interesse om een Smart personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op