skoda v2

SKODA leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

Skoda leasen?

Skoda Fabia CombiBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Skoda. U heeft keuze uit een ruime selectie personenauto's van Skoda. Kies bijvoorbeeld voor de compacte Skoda Fabia, de ruime Skoda Octavia Combi of de zakelijke Skoda Superb.

Als u een Skoda wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Skoda Private leaseauto's - Vraag direct een offerte aan

Alle modellen:

Over Skoda

459 x 258 -Skoda interieur

Het automerk Skoda is ontstaan uit een fusie in 1925 tussen Laurin & Klement een fabrikant van motorfietsen en automobielen en Skoda, een producent van spoorwegmaterialen. Vanaf 1954 ging het bedrijfsonderdeel dat de auto's produceerde zelfstandig verder onder de naam Skoda.

Tot de jaren zeventig had Skoda een goede naam. Maar door beperkte innovatie en technische ontwikkeling raakte Skoda haar goede reputatie kwijt, vooral in West-Europa. Later werd dit, met de introductie van de Skoda Favorit, hersteld. Dit model werd goed verkocht in grote delen van Oost-Europa. Na de privatisering en de overname door Volkswagen aan het begin van de jaren negentig gaat het steeds beter met Skoda. De laatste jaren groeit het marktaandeel van Skoda in Nederland.

Skoda heeft met de Fabia, Octavia, Rapid en de Superb voor iedere leaserijder een prima aanbod. Ook dankzij de, voor de leaserijder interessante, Businessline versies heeft Skoda de laatste jaren voet aan de grond weten te krijgen in leaserijdend Nederland. Skoda leasen is dus helemaal zo gek nog niet.
 

Nieuwe modellen

De toekomst van Skoda is elektrisch. In 2019 mag de Superb bij Skoda de plug-in hybride technologie inwijden. Het eerste volledig elektrische model komt in 2020. Tegen 2025 zal het gamma 5 elektrische modellen in 5 segmenten kennen.

Meer informatie over Skoda leasen

Heeft u interesse om een Skoda personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op