146 x 130 seat logo v2

SEAT leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

SEAT leasen?

Seat Ateca


Bij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle compacte modellen van Seat. Van het leasen van de Seat Ibiza, de kleine Seat Mii, de sportieve Seat Leon tot de ruime Seat Alhambra.

Als u een Seat wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Seat leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Seat

459 x 258 -Seat interieur

Seat staat voor Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo en werd aan het begin van de jaren '50 door Fiat opgericht met de bedoeling buiten Italië in licentie Fiatmodellen te laten bouwen. Ook maakt Seat onder haar eigen naam auto's, maar dit gebeurt in kleine aantallen.

Aan het begin van de jaren tachtig doet Fiat haar aandeel in Seat van de hand waardoor Seat haar handen vrij heeft om actiever aan de slag te gaan met eigen modellen. Zo ontstaan de Seat Ronda en de Seat Marbella. Beide hebben veel weg van respectievelijk de Fiat Ritmo en de Fiat Panda. In 1984 komt Seat met de Ibiza die vooral in het begin succesvol is. Dit geheel eigen model is ontwikkeld in samenwerking met de technici van Porsche en de ontwerper Giugiaro.

Inmiddels is het merk Seat in handen van Volkswagen Group. In de eerste jaren na de overname komt Seat met de Seat Toledo (1991), de nieuwe Seat Ibiza en de Seat Cordoba (1993). Bij Seat maakt men veel gebruik van de techniek, ontwikkeling en onderdelen van Volkswagen.

In 2012 zagen bij Seat vele nieuwe modellen het levenslicht. Zo kreeg de Seat Ibiza een make-over, kwam er een geheel nieuwe Seat Toledo en Seat Leon en kwamen de eerste nieuwe Seat Alhambra's op de Nederlandse wegen.

Elektrische auto’s

Vanaf 2025 wil de Volkswagen Group ongeveer tachtig modellen in het assortiment hebben met een elektrische motor. Daarvan zullen er rond vijftig alleen op een accu lopen en dertig plug-in hybrids zijn. Uiterlijk vijf jaar later moeten alle nieuwe auto's een elektrische motor hebben. Het gaat in totaal om een investering van meer dan zeventig miljard euro in de omslag naar elektrische auto's.

Waterstof

De fabrikant spreekt nu nog alleen over batterij-auto’s maar ze benadrukken dat ook waterstof zijn aandacht heeft. Het bedrijf geeft echter aan dat een waterstofauto wordt uitgebracht wanneer de markt daar rijp voor is. De eerste praktijktesten worden al uitgevoerd, maar binnen het Volkswagen-concern zal Audi het voortouw nemen als het gaat om de nieuwe techniek.

Meer informatie over Seat leasen

Heeft u interesse om een Seat personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op