146 x 130 Peugeot logo

PEUGEOT leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

PEUGEOT leasen?

Peugeot 308Bij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Peugeot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de compacte Peugeot 108 of 208, de grotere Peugeot 3008, de Peugeot 308 SW of de Peugeot 5008. Met de Peugeot Partner, de Peugeot Expert en de Peugeot Boxer is er een uitgebreid aanbod in bedrijfswagens.

Als u een Peugeot wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Peugeot leaseauto's zijn o.a.:

Populaire Peugeot bedrijfswagens zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Peugeot

459 x 258 -Peugeot interieur

Het Franse automerk Peugeot bestaat als bedrijf al meer dan 200 jaar. Het merk is vernoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbéliard. Het bedrijf is in 1810 begonnen met gereedschappen en horlogeveren. Pas in 1882 startte het bedrijf met vervoersmiddelen. Startende met fietsen werd de fabricage later uitgebreid met driewielers. In 1889 bouwde eigenaar Armand Peugeot zijn eerste stoomauto om vervolgens over te gaan op auto's met een benzinemotor. De eerste Peugeot auto was in 1890 gereed. Nu produceert Peugeot naast auto's nog steeds fietsen en scooters.

In het begin ontwikkelde Peugeot voornamelijk kleine modellen zoals de Bébé. Vanaf 1925 verscheen de Peugeot 201, 301 en 401. Dit was de basis voor modellen met een 0 midden in de typeaanduiding zoals wij die kennen van Peugeot. Vooral de Peugeot 504 was een zeer populair model.

Peugeot vormde in 1965 de Peugeot Société Anonyme, ook wel PSA genoemd. In 1974 kreeg PSA 30% van de aandelen van Citroën in handen, in 1976 werd dit 100%. De beide merken vormen sindsdien samen de Groupe Automobile PSA Peugeot Citroën.
 

Nieuwe modellen

Peugeot richt zich in de toekomst voornamelijk op elektrische aandrijflijn, mild hybrides en op plug-in hybrides. De Franse autobouwer werkt achter de schermen hard aan de ontwikkeling van deze aandrijftypes.

Autonome functies
Peugeot wil in 2020 zijn eerste autonome model op de markt brengen.

Meer informatie over Peugeot leasen

Heeft u interesse om een Peugeot personenauto of bedrijfswagen te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op

Peugeot bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.Naar het Businesscenter