• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Partnerships

Maatschappelijke samenwerkingen en sponsoring

We staan als leasemaatschappij midden in de maatschappij. Op die manier maken we autolease leuk en goed. Dat doen we voor u, maar ook voor onszelf. Het is goed om te weten wat er om ons heen gebeurt, zodat we onze producten en diensten daarop aan kunnen passen. Door om ons heen te kijken en goed te luisteren ontdekken we ook manieren waarop we een bijdrage kunnen leveren aan de wereld om ons heen.

Een leasemaatschappij die zich verantwoordelijk voelt. Dat is duidelijk Noordlease.

Boels.Dolmans Cycling Team

800 x 200 boels dolmans cycling team-01

Noordlease is Gold sponsor van een internationale vrouwenploeg: het Boels.Dolmans Cycling Team.
Lees meer

FC Groningen

800 x 200 FC Groningen-01

Vier jaar lang was Noordlease hoofdsponsor van FC Groningen én steunden we de jeugdopleiding van deze club Als sponsor van FC Groningen investeren we graag in de sportieve ontwikkeling van Groningen, daarom zijn wij naamgever van het Noordlease Stadion. Hiernaast rijden de spelers, staf en medewerkers van FC Groningen in onze leaseauto’s.
Bekijk hier de website van FC Groningen

Huis voor de Sport

800 x 200 Huis voor de sport Groningen-01

Noordlease en Huis voor de Sport Groningen zijn sinds 2010 een duurzame samenwerking aangegaan. Noordlease is partner van het partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Noordlease. Niet alleen natuur en milieu, maar ook de ontwikkeling van de mens is hierbij belangrijk.
Lees meer

Energy Expo

800 x 200 Energy Expo-01

Energy Expo is het platform voor duurzame mobiliteit waar zakelijke en particuliere rijders precies te weten komen wat duurzame mobiliteit inhoudt. Vanuit de gedachte ‘schoon, schoner, schoonst’ is er ruime aandacht voor o.a. het nieuwe rijden, rijden op groen gas/biobrandstoffen, elektrisch rijden en het nieuwe werken. Noordlease is als leverancier van duurzame mobiliteit nauw betrokken bij dit initiatief.
Lees meer

Stichting Make a Wish

800 x 200 Make a wish-01

Stichting Make a Wish werkt eraan om álle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Om deze wensen te vervullen steunt de stichting op donateurs, sponsors, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan.
Lees meer

Evenementen in Autoborg

800 x 200 Evenementen in Autoborg-01

Noordlease woont in Autoborg. Het imposante gebouw wordt, behalve als showroom, ingezet voor uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten. Denk hierbij aan de benefietavond voor Stichting Make A Wish, een kerstmarkt, het Sportcafé van FC Groningen en de netwerkavonden van Martini Sport & Business.
Bekijk meer evenementen op de website van Autoborg

Fonds Gehandicapten Sport

800 x 200 Fonds Gehandicaptensport-01

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Sporten is voor hen helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Daarom staat Noordlease samen met Fonds Gehandicaptensport als één team achter deze sporters.
Lees meer

FC Emmen

800 x 200 FC Emmen-01

Noordlease is sinds 2016 trotse hoofdsponsor van FC Emmen!
Lees meer

Abiant Lycurgus

800 x 200 Abiant Lycurgus-01

Noordlease is sponsor van Groninger eredivisie volleybalclub Abiant Lycurgus. Abiant Lycurgus is een volleybalteam dat uitkomt in de eredivisie, het hoogste niveau waarop in Nederland volleybal wordt gespeeld.
Lees meer

Schaatsteam AB Vakwerk

800 x 200 Schaatsteam AB Vakwerk-01

Sinds 2017 is Noordlease sponsor van het AB Vakwerk Schaatsteam.
Meer informatie