• Al 35 jaar een begrip
 • Grootste van Noord-Nederland
 • Alle merken en modellen
 • Reactie binnen 15 min.
 • Al 35 jaar een begrip
 • Grootste van Noord-Nederland
 • Alle merken en modellen
 • Reactie binnen 15 min.

Zakelijk of Privé Leasen? Voor u de Beste Oplossing!

Maak kennis met Noordlease

Als leasemaatschappij uit Groningen, die toonaangevend is en in heel Nederland actief is, slaan wij voortdurend nieuwe wegen in. Met maar één doel: creatieve mobiliteitsoplossingen ontwikkelen, die bij uw zakelijke of privé situatie passen. Voeg daarbij ons maatschappelijk bewustzijn en onze groene aanpak en u bent verzekerd van een top-oplossing. Zodat u onbezorgd rond kunt rijden! Of het nu om één auto gaat dan wel een compleet wagenpark: wij bieden u daarbij de keus uit alle merken en modellen.

Dankzij onze heldere visie, ervaring en nuchtere kijk krijgt u bij ons altijd de perfecte oplossing.
Onze werkwijze is transparant en duidelijk. Wij bieden kosteneffectieve oplossingen en geven u alle informatie zodat u de juiste beslissingen kunt nemen. Duidelijk Noordlease.

Noordlease, duidelijk uw keuze

Kopen van auto’s kan iedereen, maar het beheren/begeleiden van een wagenpark vraagt specialisme. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

 • Meer dan 35 jaar een begrip
 • Grootste van Noord-Nederland
 • Alle merken en modellen
 • Reactie binnen 15 minuten

11 goede redenen waarom u voor Noordlease kiest:

1. Een onafhankelijke en universele leasemaatschappij
Bij ons least u alle automerken en modellen. Daardoor bent u volledig vrij in de keuze van uw favoriete auto.

2. Toonaangevend in Nederland
Dankzij ons oNLine systeem heeft u als wagenpark­beheerder altijd direct toegang tot realtime management informatie met betrekking tot uw wagenpark. Zo kunt u uw wagenpark pro-actief beheren. Compleet met wagenparkrapport en beleidsinformatie vormt dit een prima tool voor kostenbesparing.

3. Mijn Noordlease
Een persoonlijke pagina voor onze berijders met alle informatie over hun leaseauto. Denkt u aan zaken als brandstofverbruik, kilometerstanden, inzicht in opgelopen boetes en de mogelijkheid om boetes direct online te betalen met iDeal.

4. Full Operational Lease
We bieden onze leaseauto’s aan op basis van Full Operational Lease. Dit houdt in dat componenten zoals af­schrijving, reparatie, onderhoud, banden, houderschapsbelasting en verzekering bij de leaseprijs inbegrepen zijn.

5. Economylease
De efficiëntste oplossing voor uw mobiliteitsbehoefte, voor een laag bedrag. Zo bent u kosten efficiënt én maatschappelijk verantwoord bezig.

6. Leasevast
Uw leaseprijs staat vast, ook bij wijzigingen in kilo­metrage. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

7. Innameprotocol
Ingeleverde leaseauto’s worden bij Noordlease in Groningen door een innamespecialist ingenomen en beoordeeld volgens het innameprotocol. Zo weet u vooraf hoe wij de auto terug verwachten en heeft u een helder en inzichtelijk beeld. Op die manier voorkomen we met elkaar financiële verrassingen achteraf.

8. Voorloopregeling
Is uw nieuwe leaseauto nog niet leverbaar? Dan krijgt u van ons per direct de beschikking over een auto uit dezelfde klasse op basis van het leasetarief.

9. Perfecte verzekeringsdekking
Inclusief volledige afwikkeling van alle administratieve rompslomp. Schade overzichten online. Laag eigen risico en facturen tot € 50,- worden niet doorbelast.

10. Noordlease Assistance
Bij Noordlease Assistance heeft u geluk bij pech (ook onderweg)! Wanneer uw auto dienst weigert wordt uw auto, evenals uw aanhanger, afgesleept. Dit gebeurt zowel in Nederland als in het buitenland.

11. Maatschappelijk verantwoord én groen ondernemen
Vanuit ons maatschappelijk bewustzijn werken wij samen met o.a.: diverse sportorganisaties, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, Fonds Gehandicapten Sport, Make-a-Wish Nederland. Vanzelfsprekend compenseren wij onze CO2 uitstoot.

pand_autoborg

De vele voordelen van Noordlease

Bij Noordlease weten we hoe belangrijk mobiliteit is. Dat komt omdat we sinds onze oprichting, inmiddels meer dan 35 jaar geleden, luisteren naar onze klanten en altijd een oplossing vinden voor hun specifieke vragen en uitdagingen. Daarom staat bij Noordlease niet de leaseauto centraal, maar de mensen die met die leaseauto te maken hebben. Degene die dagelijks achter het stuur plaatsneemt en de organisatie die er op vertrouwt dat het wagenpark altijd in beweging blijft. Deze mensen vertrouwen op een leasemaatschappij die altijd voor ze klaar staat, belangrijke ontwikkelingen in de markt op de voet volgt, duidelijkheid biedt en zaken niet ingewikkelder maakt dan ze zijn.

Een universele leasemaatschappij die alle automerken en modellen levert, transparant werkt en simpelweg doet wat is afgesproken. Een leasemaatschappij met een nuchtere kijk op autolease dus. Dat is duidelijk Noordlease.

Nieuwsgierig?

Vraag eens geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen