146 x 130 opel logo

Opel leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

OPEL leasen?

Opel AdamBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Opel. Bijvoorbeeld de gloednieuwe Opel Ampera-e, Opel Adam, de Opel Astra, Opel Meriva of Opel Insignia Country Tourer. Met o.a. de Opel Combo en Opel Vivaro biedt Opel ook een selectie bedrijfswagens.

Als u een Opel wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Opel leaseauto's zijn o.a.:

Populaire Opel bedrijfswagens zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Opel

459 x 258 - Opel interieur

Het merk Opel is ontstaan nadat de vijf broers Opel een bestaande autofabriek hadden gekocht en in 1898 hun eerste model presenteerde. Omdat deze auto geen succes werd, ging Opel over tot het importeren van Renaults en Darraqs en later ook tot het bouwen van deze merken.

Vanaf 1902 kwam Opel met eigen modellen, vaak compacte auto's bedoeld voor de gewone man. In 1924 werd de Laubfrosch gebouwd, gebaseerd op de Citroën 5CV. In de jaren twintig kwam het merk Opel onder de vlag van General Motors te vallen. Hierdoor zijn diverse Opel-modellen te vinden bij andere merken van General Motors, zoals bij Vauxhall (Verenigd Koninkrijk), Holden (Australië) en Chevrolet.

Na de oorlog ging Opel steeds meer haar eigen weg en kwam met modellen als de Opel Kadett, Opel Olympia, Opel Admiral en de Opel Manta. Met de lijn die Opel vanaf de jaren tachtig op de markt bracht veranderde het imago van Opel tot een vlot en modern merk.

Toekomstige modellen

Opel geeft aan dat alle nieuwe Opels die na 2024 worden geďntroduceerd een vorm van elektrische aandrijving hebben. Dan hebben we het dus over hybrides, plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s. Modellen zonder vorm van elektrificatie die voor 2024 zijn gelanceerd blijven gewoon nog een aantal jaren in productie

Elektrische auto's

Opel verwacht in ieder geval tegen 2020 vier ‘elektrische’ auto’s in het programma te hebben. Naast de Ampera-e komt er ook een plug-in hybridevariant van de Grandland X en een volledig elektrische uitvoering van de nieuwe Corsa (2019). Een jaar eerder komt de opvolger van de Combo en in 2019 wordt er een grotere SUV geproduceerd (de Peugeot 5008 van Opel).

Tegen 2024 worden de negen verschillende platformen teruggebracht tot slechts twee en de tien verschillende aandrijflijnen teruggebracht worden naar vier. De platformen, de motoren en transmissies zullen van PSA Group komen.

Meer informatie over Opel leasen

Heeft u interesse om een Opel personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op

Opel bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.Naar het Businesscenter