• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

OPEL Insignia Sports Tourer leasen? Wij regelen het voor u!

opel-logo

Bij Noordlease kunt u alle modellen van de Opel Insignia Sports Tourer leasen tegen een scherp tarief. Heeft u interesse om de Opel Insignia Sports Tourer of Opel insignia Grand Sport te leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een leaseofferte voor de Opel Insignia Sports Tourer aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten een reactie van ons.

Vraag een offerte aan

Onderstaand ziet u een overzicht van de Opel Insignia Sports Tourer modellen waarvoor u bij Noordlease een offerte kunt opvragen. Als u interesse heeft in een lease offerte voor een Opel Insignia Sports Tourer, neem dan vrijblijvend contact op. We maken graag een passend voorstel voor u dat aansluit bij uw wensen.

Opel-Insignia-Sports-Tourer-2014
OpelInsignia2014sportstourer0001


Noordlease levert alle modellen van de Opel Insignia Sports Tourer , o.a.

Bovengenoemde modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

Heeft u interesse om een Opel Insignia Sports Tourer te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.

Over de Opel Isignia Sports Tourer
De nieuwe generatie Opel maakt indruk met zijn verleidelijke en dynamische vormgeving, zijn uitstekende aerodynamische eigenschappen en talrijke technische innovaties. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Gaat uw voorkeur naar extra ruimte? Kies dan de extra ruime (inhoud van 1665 liter!) Insignia Sports Tourer. Wilt u een luxe uitvoering? Bekijk dan de Insignia Grand Sport met coupé design.

Naast dat u de achterklep van de auto kunt openen met de knop op de klep, dashboard en sleutel, kunt u ook gebruik maken van de sensor onder de achterbumper: met één korte beweging van uw voet opent u de achterklep. De slimme, elektronisch bediende handsfree achterklep opent en sluit automatisch. Ideaal als u bagage in uw handen heeft.

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen zorgen ervoor dat rijden in het donker veiliger en minder inspannend wordt. De koplampen zijn niet-verblindend en hebben automatisch dimmend grootlicht met een bereik tot 400 meter. De bochtverlichting voorkomt "zwarte gaten" in scherpe bochten.

Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat de Opel Insignia Sports Tourer een veilige afstand (de afstand kunt  uzelf instellen) tot zijn voorganger aanhoudt, door wanneer nodig te remmen en op te trekken. Hierdoor verkleind de kans op kop-staart botsingen. Zo kunt veiliger en meer ontspannen rijden.