• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Zakelijk bedrijfswagens en personenauto's leasen?

U wilt een auto leasen of een wagenpark samenstellen. Daarom bent u op zoek naar een betrouwbare leasemaatschappij die u precies kan bieden wat u wenst, en het liefst een beetje meer. Bij Noordlease weet u van te voren precies wat u kunt verwachten, waar u voor tekent en wat er straks onder de streep komt te staan.

Zakelijk leasen

Daarom werken we volgens een praktisch en helder omschreven proces waar we stap voor stap met u doorheen lopen. Al deze stappen worden nauwkeurig geregistreerd door uw vaste contactpersoon zodat u en onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de status van uw opdracht. Dus ook wanneer uw contactpersoon even niet aanwezig is kunnen zijn of haar collega’s u verder helpen. Zo hoeft u nooit te wachten op een antwoord en weet u precies wat u wanneer kunt verwachten. Vanaf de eerste kennismaking en de inventarisatie van uw behoeften en wensen tot de beëindiging van uw leasecontract weet u precies waar u aan toe bent. Dat is gewoon een kwestie van heldere afspraken maken en die nakomen. Heel simpel. Zoals het hoort. Dat is duidelijk Noordlease.


Zakelijke lease offerte aanvragen

1. Offerte

Uw nieuwe leaseauto moet aansluiten bij uw wensen. Wilt u een personenwagen, bedrijfswagen of zelfs een elektrische auto leasen? U ontvangt van ons niet alleen een scherpe offerte, maar ook een goed advies. Samen zorgen we er voor dat u tevreden op weg gaat.

2. Acceptatie

Nadat we van u de benodigde financiële informatie hebben ontvangen volgt een acceptatiebeoordeling. Bij een positief resultaat ontvangt u het leasecontract en onze mantelovereenkomst ter ondertekening.

3. Leasecontract

Het leasecontract voorziet u van alle informatie omtrent de gemaakte afspraken en wordt door beide partijen ondertekend. Met Leasevast® ziet u vóórdat de looptijd ingaat al wat de consequentie is van meer of minder gereden kilometers.

4. Afleveren auto, ingangsdatum leasecontract

Nadat wij van u alle ondertekende contractstukken hebben ontvangen, bestellen wij de auto dezelfde dag nog voor u. Zo bent u snel mobiel en maakt u optimaal gebruik van onze service en dienstverlening. Gedurende de leaseperiode garanderen wij mobiliteit, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zijn regisseur zodat u uw tijd en geld optimaal aan uw eigen bedrijfsvoering kunt besteden.

5. Vooraankondiging einde leasecontract

Enkele maanden voordat uw leasecontract eindigt ontvangt u hierover van ons bericht. U heeft hierdoor ruim de tijd om, samen met ons, voor een vervanging van uw leaseauto te zorgen. Wanneer het nodig is kunt u gebruik maken van onze handige voorloopregeling.

6. Inname leaseauto, einde contract

U kunt de oude leaseauto inleveren op een door u gewenste locatie. Wij zorgen ervoor dat de auto wordt getransporteerd zodat wij de auto kunnen innemen aan de hand van ons innameprotocol. U ontvangt direct het innamerapport en de slotfactuur ter bevestiging dat het leasecontract is beëindigd. Lees hier meer over de richtlijnen omtrent de inname van uw leaseauto.

7. Vervanging, continuering samenwerking

Het leasecontract loopt af omdat de looptijd is verstreken of het afgesproken maximaal aantal kilometers is bereikt. Uiteraard maken we graag een nieuw voorstel voor u.

Leaseofferte aanvragen  Neem contact met ons op