• Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.
  • Al 35 jaar een begrip
  • Grootste van Noord-Nederland
  • Alle merken en modellen
  • Reactie binnen 15 min.

Een auto huren tegen concurrerende tarieven?

Huurservice voor klanten van Noordlease

Klanten van Noordlease kunnen naast de diverse leaseconstructies ook gebruik maken van onze huurservice. Zo bieden wij bijvoorbeeld een voorloopauto aan berijders die moeten wachten op hun nieuwe leaseauto. Dit past natuurlijk uitstekend binnen onze visie: het bieden van flexibele automobiliteit.

Banner6

Service

Noordlease Autohuur heeft een representatieve huurvloot met veel jonge auto's van diverse merken. Met bijvoorbeeld onze haal- en breng service maken we het u graag gemakkelijk. Vandaag vóór 15.00 uur een auto gereserveerd? Dan is de auto de volgende dag voor u op locatie.

Auto huren? Bel 050-5470200

Groen Huren

Voor hetzelfde tarief kiest u bij ons voor een Groene Rental. Daarmee kiest u niet alleen voor gemak en comfort, maar ook voor een auto met een lagere CO2 uitstoot en dus voor een beter milieu. Onze specialisten vertellen u graag meer over Groen Huren.

Een uniek concept: onze voorloopregeling

Als u een nieuwe auto least heeft u vaak te maken met een levertijd. Bij Noordlease kunt u gebruik maken van een voorloopauto. U krijgt dan per direct de beschikking over een auto uit dezelfde klasse uit onze huurvloot op basis van het leasetarief. Dit betekent voor u directe mobiliteit tegen gunstige voorwaarden tot het moment dat u de beschikking heeft over uw nieuwe auto. Deze regeling is enkel van toepassing op personenwagens, mits het contract voorziet in vervangend vervoer.

Tarieven

Noordlease Huur hanteert eenvoudige afspraken en concurrerende tarieven. Bekijk hier onze tarievenkaart:

Huurtarieven

Voor meer informatie belt u met onze verhuurafdeling op (050) 547 02 00. Op de Noordlease huurservice zijn de BOVAG voorwaarden zakelijk van toepassing.

Schade/diefstal

Heeft u schade aan uw huurauto of is deze gestolen? Klik dan hier om uw schade/diefstal online te melden.

Afmelden huurauto

Wilt u uw huurauto afmelden? Klik dan op de onderstaande button:

Huurauto afmelden