Nissan

NISSAN leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

NISSAN leasen?

Nissan JukeBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Nissan. U heeft keuze uit een ruime collectie personenauto's en (elektrische) bedrijfswagens van Nissan. Denk bijvoorbeeld aan de elektrische Nissan Leaf en Nissan e-NV200, de compacte Nissan Micra of de cross-over Nissan QashQai.

Als u een Nissan wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Nissan leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Nissan

459 x 258 - Nissan interieur

Nissan behoort tot de grote autofabrikanten van Japan en bestaat sinds 1933. Eerder bouwde het bedrijf al auto's onder de naam Kwaishinisha Motorcar Works en Datson, wat later Datsun is geworden. Tot het begin van de jaren tachtig heeft Nissan auto's op de markt gebracht onder het merk Datsun.

In de beginjaren richt het bedrijf zich op de ontwikkeling en productie van vrachtauto's. In 1962 begint Nissan met de export van haar auto's naar Europa. Een aantal jaren eerder was het bedrijf al gestart met de export naar Amerika.

Sinds 1999 werkt Nissan samen met Renault. Het concert levert wereldwijd een breed scala personenauto's en bedrijfswagens. Ze heeft een aantal modellen in het kleine segment en is gespecialiseerd in de productie van vierwielaangedreven auto's. De sportwagens van Nissan worden aangeduid met een Z in het type. In 2010 kwam ook een elektrische auto op de markt, de Nissan Leaf. In 2017 is de Nissan Leaf vernieuwd. Het nieuwe model heeft meer vermogen, een groter bereik en kan met ProPilot zelfstandig rijden op een rijstrook op de snelweg. Ook ondersteunt de auto Android Auto en Apples CarPlay.

Meer informatie over Nissan leasen

Heeft u interesse om een Nissan personenauto of bedrijfswagen te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op

Nissan bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.Naar het Businesscenter