146 x 130 Mitsubishi logo

MITSUBISHI leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

MITSUBISHI leasen?

Mitsubishi Outlander


Bij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van  Mitsubishi.

Zakelijk kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een personenauto zoals de Mitsubishi Outlander maar ook de bedrijfsauto's van Mitsubishi, zoals de Mitsubishi L200.

Als u een Mitsubishi personenwagen of bedrijfswagen wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Mitsubishi leaseauto's zijn o.a.:

Populaire Mitsubishi bedrijfswagens zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Mitsubishi

459 x 258 -Mitsubishi interieur

Al in 1917 produceerde Mitsubishi haar eerste auto. Al bouwde het bedrijf in haar beginjaren vooral bussen en vrachtwagens en is het ook nu nog actief in consumentenelectronica. Veel later, in de jaren '60, kwam Mitsubishi met haar eerste succesvolle personenauto op de markt. Dit was de voorganger van de bekende Mitsubishi Colt.

In die periode is Mitsubishi samen met Honda de bekendste Japanse autofabrikant en produceert het vooral kleine auto's. Een populair model uit de jaren '70 en '80 is de Mitsubishi Galant. Tegenwoordig biedt Mitsubishi auto's aan in ieder segment en heeft het vooral in het duurdere segment uitbreiding gevonden.

Toekomstige modellen

In 2020 komt Mitsubishi met een volledig elektrisch aangedreven SUV op de markt. Het gaat om een compact model, mogelijk de opvolger van de ASX. Ondanks het relatief kleine formaat zal de auto een (theoretische) range hebben van zo’n 400 kilometer.

Het is nog niet bekend of de SUV een puur elektrische auto zal worden of dat er ook andere aandrijflijnen komen. Mitsubishi kondigde eerder al aan volop in te zetten op elektrische en plug-in hybride SUV's en heeft daarvan ook al diverse prototypes laten zien.

Meer informatie over Mitsubishi leasen

Heeft u interesse om een Mitsubishi personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op

Mitsubishi bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.Naar het Businesscenter