mercedes_logos_PNG18

MERCEDES leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?

Vraag een offerte aan

MERCEDES leasen?

480 x 320 - mercedes B-KlasseBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Mercedes. U heeft keuze uit een ruime selectie personenauto's en bedrijfswagens van Mercedes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de populaire Mercedes A-klasse, Mercedes C-klasse of de luxe Mercedes S-klasse. De Mercedes Citan, Vito, V-Klasse of Sprinter zijn bekende bedrijfswagens.

Als u een Mercedes wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Mercedes leaseauto's zijn o.a.:

Populaire Mercedes bedrijfswagens zijn o.a.:

Over Mercedes

459 x 258 - mercedes interieur

Het merk Mercedes Benz is in 1926 ontstaan na het samengaan van Benz & Cie en Daimler Motoren Gesellschaft (DMG). Carl Benz, eigenaar van Benz & Cie, is de eerste autobouwer ter wereld en komt al in 1885 met zijn eerste model. DMG bouwt onder leiding van eigenaar Gottlieb Daimler haar auto's onder de naam Mercedes. Deze naam is gebaseerd op de naam van de dochter van de grootste klant van DMG. In Nederland noemt men Mercedes Benz meestal kortweg Mercedes.

Mercedes bouwt niet alleen auto's voor de particuliere markt maar staat natuurlijk ook bekend om haar vrachtauto's, bestelwagens en bussen. Ook voor het gebruik als taxi is het merk erg populair. En het merk is actief in de racerij, naast de DTM (Deutsche Tourenwagen-Meisterschaft) doet Mercedes onder de teamnaam Mercedes Grand Prix mee in de Formule 1.

Mercedes is een Premium merk en maakt vooral auto's in het hogere segment. Sinds het bestaan van het concern heeft het een indrukwekkende collectie voertuigen in de markt gezet. Mercedes is eigenaar van Maybach en Smart en valt onder de vlag van Daimler AG.

Typen Mercedes

Mercedes hanteert een typeaanduiding voor veel van haar auto's. Dit bestaat in de regel uit een getal, eventueel aangevuld met één of meerdere letters. Het getal vewijst naar de cilinderinhoud. De letters verwijzen naar een bijzondere uitvoering van de motor of de carrosserie. Zo staat de C voor Coupe en de S voor Sport. De S kan ook verwijzen naar Super-Leicht of Super-Sport. Als twee letters worden gecombineerd hangt de betekenis ervan met elkaar samen. Een Mercedes 300SEL is dan een Mercedes met drielitermotor, een extra luxe carrosserie (S), brandstofinjectie (E) en verlengde carrosserie (L).

De nieuwe generatie Mercedes-Benz A-Klasse

De nieuwe generatie Mercedes-Benz A-Klasse wordt in 2018 onthuld. Het interieur komt op vergelijkbaar niveau als dat van grotere Mercedes-modellen. Mercedes-Benz wil met de aanstaande A-Klasse - en daarna ook met andere 'compacte' modellen - een nieuwe stap wil zetten in luxe. Dure materialen en meer keuzes voor kopers worden hiermee beter verkrijgbaar in het compacte premiumsegment.

Meer informatie over Mercedes leasen?

Heeft u interesse om een Mercedes personenauto of bedrijfswagen te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op

Mercedes bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.Naar het Businesscenter