146 x 130 Mazda logo

Mazda leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

MAZDA leasen?

Mazda 6


Bij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Mazda.

Zakelijk kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een personenauto zoals de compacte Mazda 2 of de zakelijke Mazda 6 of de Mazda CX5.

Als u een Mazda personenwagen wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Mazda leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Mazda

459 x 258 -Mazda interieur

Het Japanse Mazda bestaat sinds 1920. Onder de naam Toyo Cork Kogyo maakte het bedrijf in haar beginjaren kurk, motorfietsen, booruitrustingen en machines. Pas in 1931 verandert het concern haar naam in Mazda, vernoemd naar de god van het licht én naar oprichter Jujiro Matsuda.

Tot de jaren zestig bouwt Mazda bestelauto's en vrachtwagens. In 1960 produceerde Mazda haar eerste auto voor de particuliere markt, de Mazda R360. Mazda had in Japan direct succes met de personenauto's die ze in deze periode op de markt bracht. Eind jaren zestig begint Mazda met de grootschalige export van haar auto's naar Europa en begin jaren zeventig start de export naar Amerika.

Twee modellen die belangrijk zijn geweest voor het succes van Mazda en de ontwikkeling van het automerk op vreemde bodem zijn Mazda Familia (323) en de Mazda Capella (626). In 1989 komt Mazda met de Mazda MX-5. Ook een succesnummer voor het concern waar begin 2000 al 500.000 stuks van zijn verkocht. Met de Mazda 5 en de Mazda 6 heeft het automerk 2 modellen die het goed doen als zakelijke leaseauto.

Elektrische modellen

Mazda werkt stap voor stap naar elektrificatie van modellen. In 2021 staat er een plug-in hybride op de planning. Tot die tijd blijft Mazda zijn huidige benzine- en dieselmotoren verder ontwikkelen, want volgens het merk hebben brandstofmotoren nog heel veel potentie.

Mazda Demio EV
De Mazda Demio EV was de eerste elektrische auto die Mazda introduceerde. Deze Demio, in Europa beter bekend als Mazda 2, was alleen via een leaseconstructie te rijden. Van de Demio EV bestond ook een prototype met een rotatiemotor als range-extender. De 330 cc grote rotatiemotor opereerde op een constant toerental van 2.000 toeren per minuut en had een vermogen van zo’n 30 pk. De rotatiemotor wordt door Mazda nog steeds ontwikkeld met als doel deze in de toekomst opnieuw te introduceren.

Meer informatie over Mazda leasen

Heeft u interesse om een Mazda personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op