146 x 130 lexus logo

LEXUS leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

Lexus leasen?

Lexus CTBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Lexus. Kies bijvoorbeeld de CT, GS of IS.

Als u een Lexus wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Lexus leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Lexus

459 x 258 - lexus interieur

Omdat de Japanse automerken vooral bekend stonden om de productie van uitstekende kleine auto's en middenklassers, kwam Toyota in 1989 met het merk Lexus. Dit moest een antwoord geven op de concurrentie in het hogere segment. Vanaf de jaren '90 is het merk Lexus ook in Nederland verkrijgbaar.

Het grote succes voor Lexus kwam met de Lexus LS 400, een grote limousine met een V8-motor. De LS 400 werd het model waar Toyota al haar kennis en kunde in liet samenkomen. Het succes van Lexus begon in Amerika en waaide later, in 1990, over naar Europa en dus ook naar ons land.

Tegenwoordig profileert Lexus zich vooral als producent van schonere auto's en is ieder model verkrijgbaar als hybride.

Elektrische modellen

Lexus zou de stap van de plug-in hybrides overslaan en meteen voor een volledig elektrische aandrijving gaan. Het Japanse merk zou bovendien ook wel wat voelen voor waterstof.

De luxetak van de Toyotagroep maakt zich klaar voor een overstap naar zuiver elektrische aandrijflijnen. Het merk zou daarentegen niet van plan zijn om plug-in hybrides te gaan aanbieden en wil onmiddellijk kiezen voor zuivere elektriciteit. Die beweging zou worden ingezet met de LS en de LC en misschien zelfs met een nieuw, compacter model. Verder wordt ook brandstofceltechnologie met waterstofvoeding niet uitgesloten. Er zouden dus ook FCEV-modellen kunnen opduiken in deze elektrische catalogus van Lexus.

Meer informatie over Lexus leasen

Heeft u interesse om een Lexus personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op