146 x 130 land rover logo

LAND ROVER leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

Land Rover leasen?

Landrover DiscoveryBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Land Rover, zoals de krachtige Land Rover Discovery of Discovery Sport.

Als u een Land Rover wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Land Rover leaseauto's zijn o.a.:

Over Land Rover

459 x 258 - landrover interieur

Het automerk Land Rover is ontstaan toen na de tweede wereldoorlog veel Jeeps achterbleven in Europa. Land Rover pakte het idee op om zelf een terreinauto te ontwikkelen toen de vierwielaangedreven Jeep populair bleek te zijn. De Land Rover is nu één van de oudste terreinwagenmerken ter wereld.

De Land Rover werd eind jaren vijftig in markt gezet en was direct succesvol. Vooral omdat de Land Rover beter presteerde dan concurrerende merken in dit segment. De Land Rover werd gebruikt voor expedities, safari's en door het leger. Later kwam Land Rover met aangepaste versies voor de particuliere markt. Er was markt voor deze exclusieve modellen van Land Rover die het goed deden bij de rijkere bevolkingsgroepen.

Range Rover

Land Rover ging over naar British Leyland en kwam later in handen van BMW. In deze periode werd de Range Rover geïntroduceerd. De Range Rovers waren de eerste 4x4 wagens met permanente vierwielaandrijving. Het eerste model was de eerste SUV; een terreinauto met betere wegligging en luxueuzer ingericht. Toen Land Rover in handen kwam van Ford werd deRange Rover Sport op de markt gebracht, een groot succes. In 2008 werd het merk verkocht aan het Indiase Tata Motors. Sinds de overname door Tata Motors gaat het crescendo met het Britse merk. De introductie van de Range Rover Evoque heeft het merk geen windeieren gelegd en dankzij investeringen door Tata Motors staan er nieuwe modellen in de planning voor de toekomst.

Elektrische modellen

Jaguar Land Rover gaat vanaf 2020 alle modellen van Jaguar en Land Rover deels of volledig elektrisch aanbieden.

Jaguar Land Rover toont de futuristische elektrische conceptauto Future-Type. De Future-Type is volgens Jaguar zijn visie op een auto van 'na 2040'. De conceptauto kan zelfstandig en zonder bestuurder rijden en is bestemd voor een toekomstige wereld waarin autobezit nagenoeg verdwenen is.

De conceptauto heeft een zeer smalle carrosserie en heeft voorin twee stoelen en achterin één. Ook kan er zelf gereden worden. Het zal nog even duren voor een auto als de Future-type werkelijkheid wordt, maar de weg die Jaguar Land Rover wil inslaan, is duidelijk.

'Connected driving'

De Future-Type maakt in Jaguars toekomstivisie deel uit van een enorme vloot auto's, modellen die simpelweg besteld kunnen worden als ze nodig zijn. De toekomstvisie staat daarnaast helemaal in het teken van 'connected driving', hij is dus in staat om te communiceren met andere auto's. Auto's kunnen zo dichter op elkaar rijden, omdat ze elkaar hun positie doorgeven.

Alle modellen:

Meer informatie over Land Rover leasen

Heeft u interesse om een Land Rover personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op