146 x 130 Kia logo

KIA leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

KIA leasen?

Kia SportageBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Kia. Uit de ruime collectie kunt u kiezen voor de kleinere Kia Picanto, Kia Rio en Kia Venga of de ruime zakelijke Kia Cee'd, Kia Sportage, Kia Optima of Kia Sorento. Een nieuw model is de compacte SUV: Kia Stonic.

Als u een Kia wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire KIA leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Kia

459 x 258 -Kia interieur

Het Koreaanse automerk Kia valt tegenwoordig onder de vlag van de Hyundai Motor Company. Ondanks het feit dat Kia al bestaat vanaf 1944, is het in Nederland een relatief jong automerk. In de beginjaren was Kia producent van onderdelen voor rijwielen. Pas later ging het bedrijf ook motorfietsen maken en vanaf het begin van de jaren zeventig is Kia personenauto's op de markt gaan brengen.

In het verleden hebben Mazda en Ford een aandeel gehad in Kia. Dit was goed te zien aan de Kia Pride, die gebaseerd was op de Mazda 121. Kia heeft daarnaast eind jaren '70 in licentie auto's geproduceerd voor Fiat en Peugeot.

Met de Kia Picanto, Kia Rio en de Kia Venga heeft het automerk 3 modellen uit het kleine segment die het goed doen. Met de Kia Sorento, Kia Sportage en de nieuwe compacte Kia Stonic heeft het merk 3 SUV's die populair zijn onder de zakelijke rijders.

Nieuwe modellen

Kia wil in 2018 met in totaal drie elektrische modellen op de markt aanwezig zijn. Het is de bedoeling dat de Kia Soul EV een betere actieradius krijgt, en dat van de Kia Stonic en de Kia Niro ook volledig elektrische modellen op de markt komen in 2018.

Meer informatie over Kia leasen

Heeft u interesse om een Kia personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op