146 x 130 Hyundai logo

Hyundai leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

Hyundai leasen?

Hyundai TucsonBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Hyundai. Hyundai leasen? Kies bijvoorbeeld de kleine Hyundai i10 of zuinige Hyundai i20.

Als u een Hyundai wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Hyundai leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Hyundai

459 x 258 -Hyundai interieur

Hyundai is meer dan alleen een bekend automerk. Het is het grootste concern van Korea en het produceert bijvoorbeeld schepen, elektronische apparaten en grote machines. Vanaf eind jaren zestig begint Hyundai met de productie van auto's. Het doet in Korea de assemblage voor Ford om zo bepaalde invoerrechten voor dat merk te ontlopen.

Aan het begin van de zeventiger jaren besluit Hyundai een eigen autolijn te ontwikkelen en zo komt het dat in 1976 de Hyundai Pony wordt geďntroduceerd. Een goedkope auto van prima kwaliteit.

Vanaf midden jaren tachtig komt de productie en de verkoop van Hyundai pas goed op dreef. Met een aangepaste versie van de Hyundai Pony en de ruimere Hyundai Sonata wint het marktaandeel. De overname van het merk Kia eind jaren '90 is het begin van het succes in Europa.

Inmiddels heeft het Koreaanse merk in diverse segmenten een model beschikbaar en heeft een duidelijk signaal afgegeven aan de concurrentie: Hyundai is here to stay! Kwalitatief goede auto's voor een aantrekkelijke prijs zijn vrijwel gegarandeerd factoren voor succes in de Europese automarkt.

Toekomstige modellen

Hyundai vindt dat mobiliteit verder gaat dan alleen auto’s. Een goed voorbeeld is de zelfrijdende Hyundai IONIQ die gebruikmaakt van LIDAR-technologie. Daarbij wordt de omgeving van de auto verkend met behulp van lasertechniek. Zelfs verkeersborden, snelheidsdrempels, wegwerkzaamheden, verkeersopstoppingen, kinderen, honden en kruisingen zonder stoplichten worden door de LIDAR-technologie opgemerkt.

Verkeersinformatie uitwisselen via de cloud

Ook werkt Hyundai aan een hyper-connected autoplatform met als doel het leven van consumenten nog makkelijker te maken door slimmere auto’s te ontwikkelen en het introduceren van zelfrijdende systemen. Het platform laat auto’s onderling met elkaar communiceren met de stedelijke infrastructuur, zodat onder meer verkeersinformatie via de cloud kan worden uitgewisseld.

Meer informatie over Hyundai leasen

Heeft u interesse om een Hyundai personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op