146 x 130 honda logo uitgeknipt

HONDA leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

HONDA leasen?

Honda CivicBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Honda. Kies bijvoorbeeld voor de compacte Honda Jazz of de Honda Civic.

Als u een Ford wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Honda leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Honda

459 x 258 -honda interieur

Het Japanse bedrijf Honda bestaat sinds 1948 en heeft haar naam te danken aan oprichter Soichiro Honda. Nadat men begon met de bouw van losse motoren ging het al snel over tot de productie van motorfietsen. Eerst alleen voor de Japanse en Aziatische markt. Vanaf de jaren '50 ging het ook motorfietsen exporteren naar Europa en Amerika.

Begin jaren '60 gaat Honda ook auto's produceren. Eind jaren '60 komt de export van auto's naar Europa en Amerika op gang. De Honda Civic en de Honda Accord brachten Honda het succes op vreemde bodem. Tegenwoordig is Honda wereldwijd marktleider op het gebied van motorfietsen, is actief in de luchtvaart met de HondaJet en produceert het buitenboordmotoren. Honda behoort nu tot de grotere automerken.

Elektrische modellen

Honda heeft laten weten dat elk model dat het vanaf 2017 op de markt brengt ůůk met een geŽlektrificeerde aandrijflijn beschikbaar komt.

Vanaf 2019 moet een volledig elektrische hatchback op de markt verschijnen. Daarnaast kom ook de nieuwe Honda CR-V in Nederland. In 2018 is de nieuwe SUV op de Europese markt te vinden, een model dat tevens als Hybrid beschikbaar komt.

Toekomstige modellen

Honda hoopt dat omstreeks 2030 twee derde van z'n verkochte auto's over een geŽlektrificeerde aandrijflijn beschikt. Daartoe behoren dus hybrides, plug-ins, EV's ťn auto's met een brandstofcel aan boord.

Meer informatie over Honda leasen

Heeft u interesse om een Honda personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op