146 x 130 fiat logo

Fiat leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

FIAT leasen?

Fiat 500Fiat leasen? Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Fiat. Van het leasen van de zuinige Fiat Panda tot de hippe Fiat 500 en de Fiat Punto.

Als u een Fiat wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren..

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Fiat Private leaseauto's - Vraag direct een offerte aan

Populaire Fiat bedrijfswagens zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Fiat

459 x 258 -fiat interieur

Fiat staat voor Fabbrica Italiana di Automobili Torino en bestaat sinds 1899. In 1908 werd Fiat ook actief in de Verenigde Staten en breidde men het assortiment uit met trams, vrachtwagens en schepen. Fiat begon met het toepassen van cardanaandrijving, een techniek waar het bedrijf het patent op bezit.

Waar Fiat zich in het begin richtte op het hogere segment kwam het vanaf 1910 met modellen voor een breder publiek. Er werd een start gemaakt met de Fiat Tipo Zero in 1912, die al snel werd opgevolgd door de Fiat Tipo 501 in 1918. De Tipo 508 Balilla rolde in de jaren '30 van de band. Dit was het startsein voor productie van Fiat in andere Europese landen. Met de beroemde Fiat 500, ook wel de rugzak genoemd, kreeg Fiat een sterke naam in de productie van kleine auto's.

Fiat Group

Sinds januari 2011 is de Fiat Group opgesplitst in twee aparte ondernemingen. Fiat S.p.A. bevat alle auto-activiteiten, zoals de automerken Fiat, Lancia, Autobianchi, Alfa Romeo, Ferrari en Maserati. In Fiat Industrials zijn de overige activiteiten ondergebracht, zoals de vrachtwagenfabricant IVECO, Case New Holland en Fiat Powertrain Technologies.

Per juli 2011 heeft de Fiat Group een meerderheidsbelang van 53,3% in het Amerikaanse automerk Chrysler genomen. De opvolgers van huidige modellen zullen gezamelijk ontwikkeld worden. Voorbeeld hiervan is o.a. de Lancia Thema, wat in feite een ge-rebadgede Chrysler 300C is.

Elektrische modellen

Fiat is nog niet overtuigd van de economische haalbaarheid van elektrische modellen. Ze investeren wel rond elektrificatie maar zonder veel lawaai te maken. Fiat combineert elektriciteit eerst met een verbrandingsmotor om tot het juiste CO2-niveau te komen.

Meer informatie over Fiat leasen

Heeft u interesse om een Fiat personenauto of bedrijfswagen te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op

Fiat bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.Naar het Businesscenter