146 x 130 Dacialogo

DACIA leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

DACIA leasen?

Dacia DusterBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Dacia. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de compacte Dacia Sandero, de ruime 7-persoons Dacia Logdy tot de stoere Dacia Duster. 

Als u een Dacia wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Dacia leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Dacia

459 x 258 -Dacia interieur

Het Roemeense Dacia wordt in 1968 opgericht en is nu onderdeel van de Franse Renault Groep. Dacia staat bekend om haar zeer betaalbare auto's. Een Dacia is een simpele en betrouwbare auto en alle modellen worden tegen een lage prijs in de markt gezet.

Nadat Renault in 1999 een meerderheidsbelang neemt in Dacia ontwikkelt het bedrijf zich snel. Er wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van het dealernetwerk in grote delen van Europa en er komt een ontwikkeling in het vernieuwen en uitbreiden van het modellenaanbod van Dacia. In 2005 brengt het bedrijf de Dacia Logan met succes op de markt in een groot aantal landen buiten Roemenië. De Logan is verkrijgbaar als Sedan, MCV, Van en Pick-up. Andere modellen van Dacia zijn de Sandero en Duster.

Meer informatie over Dacia leasen

Heeft u interesse om een Dacia personenauto of bedrijfswagen te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op

Dacia bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft één aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.Naar het Businesscenter