146 x 130 citroen logo

CITROňN leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

CitroŽn leasen?

Citroen C4 Cactus V2Bij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van CitroŽn. Kies bijvoorbeeld de CitroŽn C1, de CitroŽn C3, de CitroŽn C4, Picasso of de CitroŽn C4 Cactus. Of heeft u interesse in een bedrijfswagen zoals de Berlingo, Jumpy of Jumper?

Als u een CitroŽn wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire CitroŽn Private Leaseauto's zijn o.a.:

Populaire CitroŽn bedrijfswagens zijn o.a.:

Alle modellen:

Over CitroŽn

459 x 258 - Citroen interieur

CitroŽn is het bekende Franse automerk dat in 1919 met haar eerste auto op de markt kwam. Uitvinder Andrť CitroŽn ontwikkelde de CitroŽn Type A, een simpel voertuig en de basis voor de ontwikkeling van het bedrijf in de jaren daarna.

CitroŽn produceerde in de eerste jaren kleine betrouwbare en sterke modellen. Bekende modellen uit de beginjaren zijn de CitroŽn Type B en de CitroŽn 5CV. Later kwam het met de CitroŽn 7CV Traction Avant. Een auto met veel moderne technieken. CitroŽn staat bekend om haar vooruitstrevende rol in de autoindustrie. Vooral het gebruik van de Hydropneumatische vering en de vroege introductie van de voorwielaangedreven auto's vielen op.

Opvallende auto's van CitroŽn

Na de tweede wereldoorlog komt CitroŽn met de CitroŽn 2CV op de markt. De legendarische auto die veel bijnamen krijgt en in Nederland al snel wordt omgedoopt tot de 'Eend'. De 2CV blijft ruim 40 jaar in productie. In 1955 werd de DS, met de bijnaam 'Snoek', geÔntroduceerd. Hierna volgde de CX, die opnieuw hoge ogen gooide met de opmerkelijke vormgeving.

De huidige modellen van CitroŽn zijn minder eigenzinnig als voorheen maar zijn wel populair bij een breed publiek.

Toekomstige modellen

PSA, het moederbedrijf van CitroŽn, DS en Peugeot brengt tussen 2019 en 2021 twaalf elektrische modellen en plug-in hybrides op de markt.

De volledig elektrisch aangedreven modellen zijn allemaal compacte autoís en het nieuwe CMP-platform wordt als basis gebruikt. Op dit platform komen in de toekomst alle compacte hatchbacks en cross-overs van de drie Franse merken te staan; bijvoorbeeld de CitroŽn C3 en Peugeot 2008.

Vier compacte PSA-modellen krijgen tussen 2019 en 2021 een volledig elektrische aandrijflijn, met een actieradius van 450 kilometer. Deze autoís zullen een topsnelheid van zoín 150 km/u hebben en een elektromotor die 115 pk vermogen produceert. Met de snellaadfunctie is het mogelijk om 12 kilometer actieradius per minuut bij te laden.

Plug-in hybridetechniek is voorbehouden aan de middenklassemodellen, die op het EMP2-platform staan. Dat zijn autoís als de CitroŽn C4 Picasso en Peugeot 308. De hybride aandrijflijn van PSA bestaat uit twee elektromotoren van elk 80 kW en ťťn van die motoren drijft de achterwielen aan. De ondersteunende brandstofmotor levert afhankelijk van het model waarin de aandrijflijn wordt geleverd 150 tot 200 pk. PSA belooft dat het verbruik 40 procent lager ligt dan bij vergelijkbare uitvoeringen met alleen een brandstofmotor.

De elektrische actieradius van de plug-in-modellen is zoín 60 kilometer en een achttraps automaat zorgt voor het schakelwerk. De zeven plug-in hybrides komen tussen 2019 en 2021 op de markt. Het is nog niet bekend of ze ook allemaal in Nederland leverbaar worden.

Meer informatie over CitroŽn leasen

Heeft u interesse om een CitroŽn personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op

CitroŽn bedrijfswagen leasen?

Wilt u dat uw bedrijfswagen volledig rijklaar moet worden opgeleverd? Noordlease is uw regisseur. U heeft ťťn aanspreekpunt die uw wensen inventariseert en met een totaaloplossing komt. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en is bewezen effectief. Onze specialist van het Noordlease Businesscenter adviseert u op basis van uw specifieke wensen.Naar het Businesscenter