146 x 130 BMW logo

BMW leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

BMW leasen?

BMW X1 serieBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van BMW zoals bijvoorbeeld de zakelijke BMW 1-serie en BMW 3-serie Touring of de robuuste BMW X3 en BMW X5.

Als u een BMW wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Populaire BMW leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over BMW

459 x 258 -BMW interieur

De afkorting BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. BMW maakt auto's en motoren. Het hoofdkantoor staat in München. Ook de fabriek en het beroemde BMW museum zijn in die stad gevestigd. Het bedrijf produceert verder ook de automerken Rolls Royce en Mini.

BMW werd in 1913 opgericht en begon aanvankelijk als fabriek voor vliegtuigmotoren. Het blauw-wit geblokte veld in het logo is een verwijzing naar het wapen van de deelstaat Beieren.

De BMW Viercilinder is het hoofdgebouw van BMW. De vorm van het gebouw doet zijn naam eer aan. Daarnaast kunt u in München ook BMW Welt aantreffen. Dit is een hypermodern complex waarmee BMW de band met de klant probeert te versterken door een complete beleving te bieden als de klant zijn of haar voertuig komt afhalen. Het complex bestaat onder andere uit een restaurant en winkels waar u BMW-onderdelen kunt verkrijgen.

BMW en CO2 uitstoot

BMW is net als vele andere autofabrikanten druk bezig om de CO2-uitstoot te verminderen. Dit doet BMW door zuinigere auto's te ontwikkelen. De fabrikant doet dit onder de noemer EfficientDynamics. Hiermee wordt slimmer gebruik gemaakt van energie in de auto. Als de auto de energie niet nodig heeft, kan deze hergebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het regenereren van remenergy of het toevoegen van een Start&Stop-systeem, dat de motor automatisch uitschakelt wanneer de auto in zijn 'vrij' stilstaat voor een stoplicht.

BMW EfficientDynamics zorgt voor een lager verbruik en minder CO2 uitstoot. Het maakt de BMW's zuiniger en schoner. Alle aanpassingen leiden tot een vermindering van de CO2-uitstoot van ongeveer 15 tot 20%. Dit maakt BMW nog meer geschikt voor de bewuste leaserijder.

Nieuwe modellen

In 2017 en 2018 introduceert BMW meer dan 40 nieuwe of verbeterde modellen zoals de nieuwe BMW 5 Serie, de 5 Serie Touring, vernieuwde 4 Serie Coupé, 4 Serie Cabriolet en 4 Serie Gran Coupé, maar ook de nieuwe Mini Countryman.

Volgens BMW is diversiteit in aandrijflijnen steeds belangrijker. Huidige modellen maar vooral toekomstige modellen worden daarom zo ontwikkeld dat ze geschikt zijn voor zowel conventionele brandstofmotoren als volledig of deels elektrische aandrijflijnen. Rond 2025 verwacht BMW dat elektrische auto’s en plug-in hybrides goed zijn voor ongeveer 15 tot 25 procent van de totale verkopen.

Waterstofauto
BMW ontwikkelt ook de bandstofcelauto, beter bekend als de waterstofauto. Volgens BMW is deze technologie vooral geschikt voor grotere modellen om langere afstanden mee af te leggen. In 2021 produceert BMW een kleine oplage waterstofauto’s en vanaf 2025 produceert BMW de auto’s op grotere schaal.

Meer informatie over BMW leasen

Heeft u interesse om een BMW personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op