146 x 130 audi logo transparant

AUDI leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

AUDI leasen?

audi-a1-sportback-basisBij Noordlease kunt u alle merken en modellen leasen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Audi. U heeft keuze uit een ruime selectie personenauto's van Audi. Kies bijvoorbeeld uit de sportieve Audi A1, de Audi A3 of de robuuste Audi A6.

Als u een Audi wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Audi leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Audi

459 x 258 - audi interieur

In 1909 verliet August Horch, de oprichter van de Horch-fabriek, "zijn" merk. De aanleiding hiervan was onenigheid van zijn zakenpartners. Horch stichtte toen het merk Audi.

Na de Eerste Wereldoorlog werd Audi een bekend merk. Modellen die goed verkochten waren het K-type, M-type en R-type. Het merk werd in 1928 gekocht door DKW. In 1932 ging Audi met DKW, Horch en Wanderder deel uitmaken van de Auto-Union organisatie. Onder de naam Audi Front kwam het merk met voorwielaandrijving op de markt.

Na de Tweede Wereldoorlog vond een nationalisatie plaats waarna Audi tot 1965 van de markt verdween. Gedurende de jaren vijftig viel Audi onder Mercedes. Destijds werd een nieuw model ontwikkeld, maar voordat dit model op de markt kwam, was Audi aan Volkswagen verkocht.

Volkswagen koos ervoor om van Audi een sportief en chique merk te maken. Dit deed men door grotere auto's te ontwikkelen. Voorbeelden hiervan waren de Audi 100 en de daarvan afgeleide Coupé. Het succes kwam in de eerste helft van de jaren '80 toen de Audi Quattro op de markt kwam. De naam zegt het al, de Audi Quattro was een coupé met vierwielaandrijving. Audi ontwikkelde zich verder waarbij hoogstaande techniek en gestroomlijnde auto's kenmerken waren. Een goed voorbeeld hiervan is de Audi A8. Een auto die van aluminium vervaardigd is. 

 

Meer informatie over Audi leasen

Heeft u interesse om een Audi personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op