146 x 130 alfa romeo logo

ALFA ROMEO leasen tegen zeer aantrekkelijk tarief?Vraag een offerte aan

ALFA ROMEO leasen?

alfa romeo GiuliaAlfa Romeo leasen? Bij Noordlease leaset u alle merken en alle modellen tegen een scherp tarief. Dus ook alle modellen van Alfa Romeo. Kies bijvoorbeeld voor de eigenzinnige Alfa Romeo Giulietta of de sportieve Alfa Romeo MiTo.

Als u een Alfa Romeo wilt leasen, geef uw wensen dan aan ons door en wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen snel op uw verzoek reagerenVraag offerte aan

Populaire Alfa Romeo leaseauto's zijn o.a.:

Alle modellen:

Over Alfa Romeo

459 x 258 -alfa romeo interieur

Alfa staat voor Anonima Lombarda Fabbrica Automobili en bestaat sinds 1910. Later kreeg het de aanvulling Romeo toen het bedrijf in handen was gekomen van Nicola Romeo, tot die tijd een producent in de oorlogsindustrie. Tegenwoordig is Alfa Romeo onderdeel van het Fiat concern.

Alfa Romeo staat bekend om haar sportieve modellen en produceert ongeveer 150.000 auto's per jaar. Daarmee is het na Fiat de grootste autoproducent van Italië. Momenteel brengt Alfa 5 verschillende modellen op de markt: de Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo 159, Alfa Romeo 8C Competizione, Alfa Romeo 8C Spider en de Alfa Romeo MiTo.

Alfa Romeo is zeer succesvol geweest in verschillende takken van autosport. Er zijn onder andere winsten behaald in de Formule 1 en de Grand Prix. De meest sportieve auto´s van Alfa Romeo worden sinds 1965 aangeduid met GTA. Dit staat voor Gran Turismo Alleggerita, wat Italiaans is voor ´lichter gemaakt´.

 

Toekomstige modellen

Alfa Romeo is heel duidelijk in welke kant het op wil. Twee ex-Ferrari topmannen zijn aangesteld om het Alfa Romeo-DNA te waarborgen. De nieuwe modellen moeten zich onderscheiden door hun aantrekkelijke design en ‘best-in-class’ rijeigenschappen.

Alfa Romeo brengt tussen 2018 en 2020 vier nieuwe modellen op de markt. Een sedan boven de Giulia lijkt daar deel van uit te maken. Met de Giulia hebben de Italianen hun vizier gericht op de dynamische hoek van het D-segment en met de Stelvio wil Alfa Romeo dit jaar nog cross-overland bestormen.

Meer informatie over Alfa Romeo leasen

Heeft u interesse om een Alfa Romeo personenauto te leasen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
U ontvangt (tijdens kantooruren) binnen 15 minuten respons.Neem contact op